Frokost på døra

Omtrent bedre enn frokost på senga.

VG, Dagbladet, to croissanter og et ferskt brød lørdag lørdag klokka halv ett. Perfekt start på dagen etter julebord! Foto: Synne Hellum Marschhäuser
VG, Dagbladet, to croissanter og et ferskt brød lørdag lørdag klokka halv ett. Perfekt start på dagen etter julebord! Foto: Synne Hellum Marschhäuser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne lørdagen fikk vi en meget god start på dagen. Halv ett på formiddagen, dagen etter julebord, dukket det opp en pent kledd herremann på dørterskelen. Med seg hadde han en tøypose fylt med croissanter, ferskt brød, VG, Dagbladet og to pent brettede servietter.

Vi bestilte nettbutler tidligere denne uken. På grunn av de dårlige tidene føltes det naturlig å bestille billigste frokostvariant, for 250 kroner. Pålegg og kaffe stod vi for selv. Tjenesten ga også mulighet til å bestille ekstra godsaker også, som sjokolade, kaffe og ekstra aviser.

Les også: Luksuskino i krisetider

- Wow! Brødet er enormt! Og utrolig mykt ... Disse croissantene blir sikkert gode med sjokoladepålegg på, sier Frokostvenn 1.

- Det er jammen ikke feil! Deilig å starte dagen med ferske aviser og "nybakt" brød uten å gå på butikken, sier Frokostvenn 2.

- Utrolig søt bag! Sier Frokostvenn 1, og sikter til handlenettet som kom med frokosten. Svart og hvitt med påskrevet "Din Butler", med søte små smokinger på.

Tidligere har vi skrevet om blant annet Kleinservice.com, som rydder opp etter festen. Les hele saken her

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer