Bleier

Full forvirring om bleieavtalene

Kunder melder om stopp i bleieavtaler fra Kiwi og Coop, men småbarnsforeldre kan nok likevel puste lettet ut.

STOPPER AVTALE? På vår lokale Kiwi reklameres det for Norges tøffeste bleieavtale, men andre steder forteller kunder om plakater som varsler stans i den populære ordningen. Foto: Elisabeth Dalseg
STOPPER AVTALE? På vår lokale Kiwi reklameres det for Norges tøffeste bleieavtale, men andre steder forteller kunder om plakater som varsler stans i den populære ordningen. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert

Kiwi og Coops bleieavtaler har blitt flittig diskutert på ulike nettforua den siste uka. Flere kan forteller om oppslag i sine lokale Kiwi-butikker som skal varsle en avslutning på den populære avtalen som gir annenhver pakke gratis med Kiwis avtalekort.

Hos Kiwi sentralt kjenner de ikke til dette.

- Vi har ikke sendt ut noen melding ennå om at avtalen avsluttes, sier Nora Mile Helgesen, kommunikasjonsrådgiver i Kiwi, til DinSide.

- Kiwi skal selvsagt være billigst på bleier også i 2023. Av konkurransehensyn kan vi ikke si noe om framtidige planer og priser, men uavhengig av hvordan dette eventuelt utformes kan vi love at vi også framover skal ha de laveste prisene på bleier i Norge, sier hun til DinSide.

Kiwi lanserte bleieavtalen i 2000, da fikk kundene hver femte pakke gratis. I 2010 ble dette endret til hver fjerde pakke, og i 2021 hver andre. Det har variert litt hvilke merker og pakker som har vært inkludert i avtalen.

- Dette har ført til at Norge har de billigste bleiene i Europa, og blant de billigste bleiene i verden, avslutter hun.

Extra forlenger bleieavtalen

I en melding til en kunde, fastholder Coop at bleieavtalen bare gjelder ut året, men kjededirektør Daniel Kyrre Pedersen i Extra har en gladmelding til kundene på tampen av året: Extra fortsetter priskutt på bleier for sine medlemmer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer