Full pakke fra 499 ,-

Her er de billigste skipakkene.

Barneskipakker fra 499 og voksenskipakker fra 699. Ut på tur! Foto: Denis Tarantola
Barneskipakker fra 499 og voksenskipakker fra 699. Ut på tur! Foto: Denis Tarantola Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er vinterferie og mange har allerede spent på seg bindingene og ligger i hardtrening i løypa. Men det er også mange andre som har fått ferten på skimoro og som benytter vinterferiedagene til å kjøpe nye ski.

- Vi selger veldig mye ski nå. Vi solgte ekstremt mye før vinterferien startet, men fortsatt er det veldig mange som kjøper ski nå, sier Are Kjær ved Super-G på Alnabru utenfor Oslo.

- Nå har det gått mye ski, og med de forholdene som er nå, så går det mye ennå, får vi vite hos Intersport Bogstadveien i Oslo.

- Vi selger grusomt mye ski nå. Vi har flest butikker på Østlandet, og når det er bra skiføre der, er det bra for oss også, forteller Marius Jensen i XXL.

Rabatter på skiutstyr

Du kan handle tilbudspakker og benytte deg av rabatter på skiutstyr i mange sportsforretninger og andre butikker som selger sportsutstyr i disse dager. Vi har samlet noen av tilbudene du kan finne i butikken i dag - og med priser helt ned i 699 kroner for en barneskipakke og 999 kroner for en voksenskipakke er det snart ingen unnskyldning for å ikke ta løypene fatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer