Full priskrig om mobilkundene

Stadig bedre tilbud kan spare deg for tusenvis.

Utnytt priskrigen! Du kan si opp avtalene til nyttår og tegne et helt annet abonnement dersom du ønsker det. Foto: DinSide
Utnytt priskrigen! Du kan si opp avtalene til nyttår og tegne et helt annet abonnement dersom du ønsker det. Foto: DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi rekker knapt å skrive en artikkel om mobilprisene her på DinSide før en konkurrent er ute med et nytt mottilbud. I første omgang dreier det seg om såkalte pakker eller avtaler som nå pushes av de mindre mobilselskapene Tele2, One Call og Chess.

I forrige uke omtalte vi de gode tilbudene fra Tele2 og One Call der du har mulighet til å bruke mobiltelefonen så mye du vil ut året for et par hundrelapper.

Tele2 svarer Chess

Nå har mobilselskapene senket prisene ytterligere. I dag varslet Chess at de lanserer Chess Sjakk Matt der du kun betaler 99,- ut året uansett hvor mye du ringer, surfer eller tekster.

Like etterpå fikk vi beskjed om at Tele2 svarer konkurrentene og forsterker Superdealen ytterligere ved å sette ned prisen fra 189 kroner til 89 kroner ut året.

Utnytt konkurransen

Abonnementer i seg selv har ikke bindingstid, bindingen gjelder bare dersom du kjøper en subsidiert mobiltelefon. Derfor bør du som forbruker aktivt utnytte konkurransen som nå presser prisene i mobilmarkedet.

Både Thomas Sandaker i One Call og Christian Sæterhaug i Tele2 har tidligere uttalt at de ønsker å ta markedsandeler fra de store aktørene Telenor og NetCom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer