Full strømprisguide

STRØM: DinSide gir deg full oversikt over strømprisene slik at du ikke betaler mer enn nødvendig: Med to prislister og en oppdatert strømkalkis viser vi deg hva du må betale for variabel strømpris kontra fastprisavtale.

Publisert
Sist oppdatert

Det kan være et mareritt å orientere seg i strømselskapenes prisjungel. Og vi vet det. DinSide henter nemlig prisene hver eneste dag - slik at du skal slippe jobben.

Prisene oppdateres kontinuerlig

De variable strømprisene hentes en gang i timen fra Konkurransetilsynet. Strømleverandørenes fastpriser henter vi direkte fra selskapenes egne nettsider, tallene herfra oppdateres foreløpig en gang om døgnet.

Men to prislister er ikke alt - kronen på verket er strømkalkulatoren som ved hjelp av et par tastetrykk gir deg totalprisen på ditt strømforbruk.

Siden ikke alle leverandørene vil levere strøm til hele landet må kalkulatoren ta hensyn til det. Det gjøres ved at den kun lister opp de strømleverandørene som er tilgjengelige for deg - etter at du har tastet inn hvilken strømnett du er tilknyttet. Deretter får du opp en oversikt over de ti billigste alternativene for deg - slik at du til enhver tid vil se hvor mye du kan spare på å bytte leverandør.

Per idag er det ingen av våre konkurrenter - både på papir eller nett som gir deg bedre oversikt over strømprisene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer