Går helt bananas for ny diett

En banan og et glass temperert vann skal gjøre underverker.

Går helt bananas for ny diett
Publisert
Sist oppdatert

Den nye dietten, som skal sørge for rask og lettvint vektreduksjon, har tatt japanerne med storm. "Morning Banana Diet" som den kalles, skal visstnok være den dietten som er lettest å følge – bortsett fra i Japan, hvor diettens enorme popularitet har ført til nasjonens første bananmangel. Det melder det australske nettstedet Life&Style.

Få bananer å oppdrive

Det tok helt av etter at en av tv-kanalene nylig viste et program om "Morning Banana Diet", der den tidligere operasangeren, Kumiko Mori, skryter av at hun gikk ned sju kilo på kort tid ved hjelp av den nye dietten.

Bananimportør, Dole Japan Company, forteller om ville tilstander, og opplyser at de har økt forsyningene med 25 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Likevel sliter de med å dekke etterspørselen. Les også: Tenker eple - spiser banan

Det hele startet med at farmasøyten Sumiko Watanabe utviklet dietten for å hjelpe ektemannen å ta av seg noen overflødige kilo. Etter å ha mislyktes med flere av de mer tradisjonelle slankekurene, er hennes mann i dag en slank mann på 175 centimeter og 59 kilo, angivelig takket være den enkle og lettvinte "Morning Banana Diet".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer