Garantert slank på 60 dager!

Du har kost deg med så mye grillmat og fet potetsalat at du sikkert er glad for at badeværet er elendig. For noen er imidlertid ikke dette noe problem, de tilhører nemlig en "spesielt utvalgt gruppe" som får lov til å prøve et revolusjonerende slankeprodukt.

Publisert

Selskapet, "SNL Laboratorisk avdeling", sender i disse dager ut en personlig invitasjon til heldige nordmenn.

Heldiggrisene får der beskjed om at akkurat DE har blitt valgt ut til å være med i en gruppe på 234 personer, og dermed få mulighet til å slanke seg ned til sin idealvekt på rekordtid.

Tro det den som vil.

Ny "vidunderkur"?

I følge skrytebrevet begynte SNL i 1994 med tester på 35 personer som alle slet med overvekt på mellom 10 og 18 kilo. Etter en 60 dagers kur samlet SNL inn resultatene: "34 av de 35 forsøkspersonene hadde mistet all overvekt, mens den siste hadde tatt av over halvparten. Noen av personene hadde faktisk gått ned for mye, og ble anbefalt en fetekur for igjen å nå sin idealvekt."Nå starter testfase 2, og det er altså i denne anledning de 234 heldiggrisene har blitt utvalgt. Basert på et "Random Preference Program" blir deltagerne plukket ut, de får tilbud om et doseringsprogram basert på sin alder, høyde og vekt, og skal altså kunne få tilbake sin idealvekt i løpet av 60 dager.

Gratis?

SNL skryter av at de tilbyr deg doseringsprogrammet gratis, fordi du gjør dem en tjeneste ved å delta. Ulempen er at selve kuren på 60 dager vil koste deg den nette sum av 498 kroner pluss porto. Gratis er det altså slett ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer