Gardiner mot høye strømregninger

Hold varmen inne!

Publisert
Sist oppdatert

Dagens tips kommer fra Louise.

Hun skriver:

Få deg noen gode tykke/isolerende gardiner. Trekk foran vinduene, ute er det jo mørkt uansett. Jo eldre og kaldere vinduglass, jo mer å spare. Tenn starinlys og kos deg inne i mørket. Ikke slipp varmen ut gjenom glasset!

Aller best er det selvfølgelig å ha nye vinduer med isolerglass, men dette er jo en større investering ikke alle har råd til.

Stor konkurranse

Wilfa og DinSide har i samarbeid en løpende konkurranse i januar, der tre heldige lesere kan vinne hver sin varmeovn - eller å slippe å betale strømregningen for forrige kvartal.

Alt du må gjøre for å vinne er å sende oss ditt beste strømsparetips. De fleste kjenner jo til de store strømslukene, men her vil vi gjerne høre om de små grepene våre lesere tar i hverdagen. Samlet kan disse bidra til å spare mye strøm.

Hver dag, til og med 1. februar, vil vi publisere et nytt tips, slik at alle leserne kan ta del i de smarte sparetipsene!

Kan du bedre?

Les mer om konkurransereglene, premier og hvordan DU kan delta her.

Se hvem som vant første runde av konkurransen

Vi gjør oppmerksomme på at flere lesere kan ha sendt inn omtrent samme tips. Der dette er tilfelle, gjelder førstemann til mølla-prinsippet.Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer