Gass, kull eller elektrisk?

Valget er ditt, og sjelden har utvalget vært bedre - eller billigere. Drøm deg vekk til varme sommerkvelder foran grillen med DinSides store bildespesial.

Publisert
Sist oppdatert

- Har du først prøvd gass kan du aldri gå tilbake, sier husets far skråsikkert, gjennom en sky av grill- og stekeos.

Mor nikker bifallende. Etter at gassgrillen kom i hus, var det slutt på sommerens mange raserianfall, fyrt oppunder av rødsprit- eller tennveskedunst, over grillen som aldri ville ta fyr. Plutselig ble lørdagens sommerkotteletter og søndagens flintstekmåltider en hyggelig opplevelse for hele familien, velsignet fritt for stygge ord og andre ubekvemmeligheter.

På andre siden av gjerdet snøfter Olsen høyt. - Gass, pøh! De som gasser maten sin må da være helt sprø! Olsen mener hemmeligheten bak en vellykket grillmiddag ligger i kullet, og noen einerkvister han tidvis plukker med seg fra skogstur og lurer innimellom kullbitene for en liten smak av villmarken.

 • Gass, kull, eller elektrisk? Her er sommerens hotteste griller.
 • Gass eller kull?

  Gass - eller kull - intet enkelt valg. Begge grilltypene har sine tilhengere, og mens gassgriller noen år tilbake var et ettertraktet statussymbol på grunn av sin stive pris og relativt smale utbredelse, er det nå fullt ut mulig å få kjøpt gangbare gassgriller på alle budsjetter. Men er det egentlig bedre enn kull?

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer