Gaveideer fra nettet

DinSide har surfet seg frem til flere gode julegavetips for deg som vil kjøpe julen inn på Internett.

Publisert

For deg som ikke syns overfyllte kjøpesentre og juleglitrende butikker er toppen av lykke, kan netthandel være et godt alternativ. Ifølge en undersøkelse utført av eforum.no, vil over 100.000 nordmenn handle julegaver på nettet i år. Noen vil nok gå den vante lysløypen med å kjøpe hos Amazon.com eller CDnow. Men det finnes alternativ. Vi har konsentrert oss om norske butikker da tiden allerede begynner å løpe fra deg som har tenkt å handle fra utenlandske nettsteder.

Litt av hvert

Det har etterhvert blitt mange nettbutikker også i Norge. Og selv om kvaliteten er svært varierende, er utvalget etterhvert mangfoldig og variasjonen stor. Og fortsatt finner du små og sære handlesteder side om side med de store.

Typiske gaveartikler

Hos Online Club finner du et stort utvalg av passende gaveartikler. Prisene spenner fra dingser til under hundrelappen til datautstyr i tyvetusenkroners-klassen. OLC har også sin egen gavemaskin, der du kan søke på gaver i spesifiserte prisklasser og tilpasses alder og kjønn. OLC hevder å levere varer fra lager omgående, og regner normalt med at de skal være framme hos mottaker innen 5-7 dager. I julen må du imidlertid regne med at leveringstiden kan øke til 12 dager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.