Gavekort på nett

27. november lanseres det første gavekortet på nett. Dette kan sendes via epost over hele verden, og brukes i en million nettbutikker. Den perfekte julegave for nettsurfere?

Publisert

Det amerikanske selskapet C/Base har funnet løsningen for deg som ikke orker å stå i milelang kø når julegavene skal kjøpes inn. De mener at deres WebCertificate vil revolusjonere netthandel, og med seg på laget har de tunge aktører som Microsoft og Netscape.

You have gift

Hos Webcertificate.com, vil du fra Fredag 27 November kunne bestille gavekort, som så kan sendes til dine venner eller kollegaer gjennom e-mail. Du velger selv verdien på gavekortet, og betaler ved å oppgi ditt kredittkortnummer. Det er vanlig å få masse e-mail med julenisser og reinsdyr i Desember, og nå kan det hende at disse nettbrevene også inneholder penger.

Fungerer som et kredittkort

Når du mottar et Webcertificate, får du også en personlig kode og må åpne kortet innen en hvis tid. Dette gjør du ved å gå til webcertificate.com og aktivere kortet ditt. Når du har gjort dette, vil du få et virtuelt kredittkort med det beløpet gavekortet ble utstedt på. Dette kredittkortet kan så brukes i de fleste nettbutikker i verden, forutsatt at de tar imot vanlige kredittkort som Visa, Mastercard og American Express. Etter at du har kjøpt din julegave, kan du også se hvor mye penger du har igjen på gavekortet ditt hos WebCertificate.com.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.