Gebyrfritt overskudd

LÅN: Skandiabanken stjeler stadig kunder fra sine gebyrkåte storebrødre. Men hvilken bank er billigst for deg? Svaret får du her.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Nesten 3 og et halvt år etter lanseringen holder Skandiabanken stadig fast på at det skal være gebyrfritt å bruke nettbanken og å ta ut penger med kortet. Det har den prisbevisste forbruker tydeligvis satt pris på, i følge Aftenposten har banken nå passert 268.000 kunder, og går med overskudd.

Men er de billigst for deg?

Gebyrfritt overskudd

Gratis bruk av nettbank og minibankkort er imidlertid ikke alt. De fleste av oss allerede har, eller vil skaffe seg lån. Og de riktige flinke setter også av faste sparebeløp hver måned. Også dette må derfor med i beregningen før du velger bank – eller banker.


Trykk på lenkene nedenfor for se hvilken bank som er billigst for akkurat deg.

Boliglånskalkulatoren

Prisliste: Best på boliglånsrenter

Prisliste: Best på innskudd

Totalbankkalkulator

Overskudd

Med sin gebyrfrie profil slo Skandiabanken ned som en bombe i det norske bankmarkedet i april 2000. Og nå renner også pengene inn. I løpet av det første halvåret i 2003 har Skandiabanken hanket inn et overskudd på 20,5 millioner kroner før skatt, og dermed har de klart det ingen av storbankene trodde, de spådde nemlig nykommeren en snarlig død allerede ved lanseringen.

Store nok


- Framgangen skyldes flere kunder og at kundene nå bruker flere av bankens tjenester, bekrefter Øyvind Thommassen, administrerende direktør i Skandiabanken til Aftenposten. Han avslører også at subsidiene, i form av gebyrfrihet, lønner seg for banken – ettersom de er med på å lokke kunder.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer