Gebyrfritt overskudd

LÅN: Skandiabanken stjeler stadig kunder fra sine gebyrkåte storebrødre. Men hvilken bank er billigst for deg? Svaret får du her.

Publisert
Sist oppdatert

Nesten 3 og et halvt år etter lanseringen holder Skandiabanken stadig fast på at det skal være gebyrfritt å bruke nettbanken og å ta ut penger med kortet. Det har den prisbevisste forbruker tydeligvis satt pris på, i følge Aftenposten har banken nå passert 268.000 kunder, og går med overskudd.

Men er de billigst for deg?

Gratis bruk av nettbank og minibankkort er imidlertid ikke alt. De fleste av oss allerede har, eller vil skaffe seg lån. Og de riktige flinke setter også av faste sparebeløp hver måned. Også dette må derfor med i beregningen før du velger bank – eller banker. Trykk på lenkene nedenfor for se hvilken bank som er billigst for akkurat deg.

Boliglånskalkulatoren

Prisliste: Best på boliglånsrenter

Prisliste: Best på innskudd

Totalbankkalkulator

Overskudd

Med sin gebyrfrie profil slo Skandiabanken ned som en bombe i det norske bankmarkedet i april 2000. Og nå renner også pengene inn. I løpet av det første halvåret i 2003 har Skandiabanken hanket inn et overskudd på 20,5 millioner kroner før skatt, og dermed har de klart det ingen av storbankene trodde, de spådde nemlig nykommeren en snarlig død allerede ved lanseringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer