Generelt pisspreik

Jeg har spådd fremtiden.

Synske Anne-Marie svarer på lesernes spørsmål i Allers, i tilegg til horoskopet.
Synske Anne-Marie svarer på lesernes spørsmål i Allers, i tilegg til horoskopet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Synske Anne-Marie svarer deg (Fra ukebladet Ute og hjemme):

Hei!Jeg er en dame på 53 år, og jeg har fått veldig god kontakt med en kollega som jeg har hatt et godt øye til lenge. Skal jeg ta det videre eller avslutte det? Blir det noe bryllup for min 23-årige datter?Hilsen krepsen

Kjære krepsenJeg syntes at du skal følge dine instinkter og se hva det blir til. Min fornemmelse sier at han er interessert. Du kunne jo ta initiativ til en sosial tilstelning på jobben og håpe at han dukker opp. Din datter blir nok gift, det er fortsatt noen år til.Vennlig hilsen Anne-Marie

Går det an å være mer generell? Ja, faktisk. Vi har lest gjennom årshoroskopene for 2009, og avslører hvorfor Saera Kahn fremdeles ikke har svar på livets mysterier.

Et spark til kvinnebladene

Jeg skal se inn i fremtiden for å finne ut hvordan 2009 blir for stjernetegnet løven. Hvem skal hjelpe meg med det? Jo, damebladenes horoskoper. Aldri mer uventede sydenturer, jobbkriser, pengeproblemer eller kjærlighetsaffærer. Fra nå av skal jeg være forberedt!

Istedenfor å utføre, handle og gjøre endringer, nileser mange horoskopene for å finne ut om de møter en mystisk mann eller får en spennende utfordring på arbeidsplassen. Kahn er selvfølgelig gulleksemplet, tele-spåkoner er samme ulla som horoskop, bare noe dyrere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer