Gi kona nye pupper til jul

Synes du din kjære trenger nye pupper? Nå har du sjansen til å gi det i julegave. Norske klinikker har begynt å tilby gavekort på plastiske operasjoner.

Publisert
Sist oppdatert

- Hvis folk vil ha det, så skal de få det. Det er nok ingen julegave man gir til hvem som helst, men hvis det eneste mor ønsker seg til jul er strammere mage eller større bryster, så er det jo fint om far og ungene går sammen om et gavekort, sier Karen Stiles ved Osloakutten til Dagsavisen.

Flere klinikker avisen har snakket med har fått forespørsel om gavekort til for eksempel julegave, men har ikke markedsført dette.

Noen klinikker mener det er feil å blande plastikkirurgi inn i julegavehandelen.

Colosseumklinikken og Fornebu-klinikken mener man ikke skal gi gavekort på denne måten, og er ikke i tvil om at programmer som ”Extreme Makeover” og ”Svanen” har en stor del av ansvaret for at plastikkirurgi er blitt handelsvare.

- Det vil lukte av at det er en annen som egentlig ønsker operasjonen dersom noen kommer for å be om gavekort. Mange får operasjonen som en gave, men da er det avtalt på forhånd. Pasienten må til vurdering, og ingen skal i noen grad presses til en operasjon. Å gi en plastisk operasjon i gave er en hyggelig gest, men da må det være avtalt, sier Erik Dillerud ved Fornebu-klinikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer