Gir bort resten til tyven

Finn-torget kan brukes til så mangt.

- Uten riktig lader er dessverre GPS-en, som du sikkert har oppdaget, lite brukbar, skriver Fredrik til tyven på FINN.no. (Faksimile: Finn.no)
- Uten riktig lader er dessverre GPS-en, som du sikkert har oppdaget, lite brukbar, skriver Fredrik til tyven på FINN.no. (Faksimile: Finn.no) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag 12. oktober brøt noen seg inn i bilen til Fredrik Lund Skyberg (29) og stakk av med hans Panasonic Strada GPS. Nå har Fredrik henvendt seg til tyven på markedsplassen FINN.no - for å gi bort laderen.

Til deg som brøt deg inn i min bil natt til mandag 12. oktober 2009 (...) Du hadde sikkert hastverk, og glemte å ta med deg laderen til apparatet og tok istedet med deg laderen og handsfreen til mobiltelefonen, skriver Fredrik i annonsen han har lagt ut på Finn.

- Det var moren min som foreslo at jeg skulle legge ut en annonse på Finn. Jeg gjorde det mest for å bearbeide eget sinne, men jeg har fått veldig mye positiv feedback på annonsen, sier Fredrik, som ikke har spesielt stor tro på at tyven vil lese annonsen.

- Nei, jeg har ikke den helt store troen på at gjerningsmannen skal melde seg, humrer Fredrik.

Handler du på Finn? To ting du ikke skal gjøre

Tok askebeger og sigarettenner

Fredriks historie er selvsagt bare et av mange eksempler på ergerlige innbrudd. Fredrik tror aldri han ser GPS-en igjen.

- Heldigvis lot de Statoil-koppen min være, men de tok sigarettenneren og innmaten i askebegeret. Jeg kan ikke helt skjønne at tyven har bruk for dette, men kjenner jeg Audi rett, skal de ha godt betalt for å installere nytt, sier Fredrik, som selv er flittig bruker av Finn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer