Gir dagens omsetning til Haiti

Handler du her, får du varen, mens Haiti-ofrene får pengene.

HANDLE I DAG: Hvis du likevel skal handle friluftsutstyr, bør du gjøre det i dag. Pengene du bruker sendes videre til Haiti.
HANDLE I DAG: Hvis du likevel skal handle friluftsutstyr, bør du gjøre det i dag. Pengene du bruker sendes videre til Haiti. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nå det skjer: Hvis du vil ha en ekstra god grunn til å handle friluftsutstyr, bør du slå til akkurat i dag. Hvis du handler turklær eller annet utstyr hos Stormberg i dag den 22. januar, enten i nettbutikken, eller i en av de tre konseptbutikkene, så gir du samtidig alle pengene til jordskjelvrammede på Haiti.

Steinar J. Olsen, gründer og daglig leder av Stormberg, synes tragedien på Haiti er så ufattelig at han bestemte seg for å gjøre noe ekstra. Og det ble å gi en dagsomsetning fra Stormberg.

- Vi har spredd budskapet i sosiale medier, gjennom Facebook og Twitter og lignende, og vi har fått veldig god respons. Derfor håper vi på en ekstra god omsetning i dag, sier Olsen til DinSide.

Slik gir du smart til Haiti

Håper på rekordomsetning

Han forteller at de første ordrene tikket inn allerede rett over midnatt.

- Ordrene har strømmet på i hele natt i nettbutikken vår. Det er for tidlig å si noe om den totale omsetningen, men vi håper det blir noen hundretusen som vi kan overlevere til Røde Kors og deres arbeid på Haiti, sier Olsen.

Forrige fredag var Stormbergs omsetning i de aktuelle butikkene på cirka 210.000 kroner eksklusiv moms. Olsen håper nå at dagens omsetning blir mer enn det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.