Gjeninnfører åpent kjøp

Power gjeninnfører ordningen.

ÅPENT KJØP ER TILBAKE: Som følge av smittefrykt, fjernet Power og Elkjøp åpent kjøp-fordelen. Nå melder Power at den er tilbake, mens Elkjøp fremdeles holder på den midlertidige endringen. Foto: Bjørn Eirik Loftås
ÅPENT KJØP ER TILBAKE: Som følge av smittefrykt, fjernet Power og Elkjøp åpent kjøp-fordelen. Nå melder Power at den er tilbake, mens Elkjøp fremdeles holder på den midlertidige endringen. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 22. juni kl 13.24

Elektronikkjedene Power og Elkjøp har begge praktisert «åpent kjøp» - som altså har gitt kundene mulighet til å levere tilbake produkter etter henholdsvis 60 og 50 dager, dersom de i løpet av perioden finner ut at de likevel ikke ønsket varen - eller ikke var fornøyd med varen.

I mars fjernet begge kjedene midlertidig denne ordningen.

Grunnen var bekymring for smittefare, men dette var ikke noe myndighetene hadde bedt butikkene gjøre.

Nå gjeninnfører Power «åpent kjøp».

60 dagers åpent kjøp

Administrerende direktør i Power Norge, Anders Nilsen, sier i en pressemelding at de nå gjeninnfører kundegarantien som gir åpent kjøp i 60 dager.

– Nå som myndighetene gradvis åpner opp samfunnet igjen, er vi svært glade av å kunne gjeninnføre den populære og generøse kundegarantien, sier Nilsen i en pressemelding.

Elkjøp: Ikke tilbake ennå

Elkjøp vil imidlertid ikke gjeninnføre åpent kjøp ennå.

Kommunikasjonssjef i Elkjøp Norge, Madeleine Schøyen Bergly, sier til Dinside at situasjonen med coronakrisen fremdeles ikke er over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer