Gjensidige-kunder har 160 millioner kroner til gode

Fristen for å hente ut kundeutbyttet er 1. november.

PENGER TIL GODE? Er du Gjensidige-kunde, kan du ha penger til gode fra forsikringsselskapet. Foto: ALL OVER PRESS
PENGER TIL GODE? Er du Gjensidige-kunde, kan du ha penger til gode fra forsikringsselskapet. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år betaler Gjensidige tilbake et utbytte til sine kunder. Og fortsatt er det mange som har penger til gode av utbyttet for 2013, nærmere bestemt flere millioner kroner.

Her ser du hva du må gjøre om dette gjelder deg.

160 millioner til gode

Bakgrunnen for kundeutbyttet er at Gjensidigestiftelsen, som er styrt av kundene i Gjensidige, eier cirka 60 prosent av aksjene i Gjensidige. Et av stiftelsens formål er ifølge kommunikasjonssjef Christian Haraldsen å videreformidle utbytte fra Gjensidige til kundene.

Så langt i år har forsikringsselskapet utbetalt rundt 1930 millioner, men fortsatt gjenstår cirka 160 millioner til utbetaling.

- Til sammen er det cirka 90.000 kunder, hvorav 50.000 privatpersoner, som har kundeutbytte til gode, forteller Haraldsen.

Men også disse kundene kan ha penger til gode, som de ikke vet om.

Normalt betales kundeutbyttet ut automatisk, men de som ikke har registert kontonummeret sitt, eller bekreftet at det som ligger inne stemmer, må selv hente ut utbyttet. Dette kan for eksempel gjelde nye kunder, eller de som ikke har hatt krav på kundeutbytte tidligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer