Gjestene måtte anonymiseres

Slik kan det gå når du manipulerer bildene selv. Don't do this at home.

Gjestene måtte anonymiseres
Publisert
Sist oppdatert

Vi funnet frem de morsomste bildesladdene fra Finn.no for å gi deg en god latter.

Tidligere har vi vist frem folkets bilder fra Finn.no, lagt ut på Facebookgruppa For oss som fascineres av bildene på Finn.no, og husets fotograf, Per Ervland, har kommentert fotoferdighetene.

Les hele saken her

Her er noen av Pers kommentarer:

- Det er dårlig lys, og dårlige farger. Gå heller utendørs og ta bilder. Dessuten er det bedre å kutte hodet, enn å dekke det til med et tørkle. Det ser dumt ut, sa Ervland.

- Skru på lyset, og vent til kona har spist lunsj. Så kan du ta bilde av det du skal selge. Ta bilde av det du faktisk skal selge. Er det hestene, bobilen eller tomta du skal selge? Forstyrrende elementer tar fokuset bort fra salget. Familiemedlemmer og andre som dukker opp på bilder, vil kanskje ikke ha trynet sitt på Finn.no. På det ene bildet her ser det ut som man skal selge kona, og ikke kjøkkenet, sier Ervland.

Les også: Med dette bildet blir du kvitt dine sosialistiske venner

Hjemmesnekret sladd

Sladd er svært populært i blant annet amerikanske tv-serier, for å skjule merkenavn på sko, klær og elektronisk utstyr. Det viser seg at sladden heller ikke er et ukjent fenomen på Finn.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer