Gjør daten perfekt

Unngå fellene: Her er tipsene som vil gjøre daten din perfekt.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alltid middagsdater blir så romantiske og lidenskapelige som vi ønsker de skal være - med varme og hete blikk, i et rom omgitt av stearinlys og med fantastisk mat. Snarere tvert i mot: Middagsdater er ofte svært nervepirrende og spenningsfylte, der begge streber etter å gjøre et godt førsteinntrykk.

Det er her du kan havne i fella: Hvor skal dere gå? Skal du si ifra hvis han plasserer deg i den vondeste stolen? Hvem skal betale? Hvor mye driks skal man gi?

Følger du tipsene under vil du garantert etterlate et godt førsteinntrykk og være i stand til å fokusere på det som er årsaken til at du er på date: Hverandre!

Velg et sted du har vært på førOg det gjelder selv om du bare har tatt én drink der tidligere. Kjenner du omgivelsene, blir du mer komfortabel og selvsikker og vil dermed virke mer attraktiv ovenfor daten din. I tillegg kan det jo være greitt å vite hvor toalettet er, å vite at støynivået ikke er for høyt og ha kjennskap til menyen. Det er også greitt å vite om det tar lang tid før man får et bord og om servicen er OK. For alle disse tingene kan gå utover humøret deres og stemningen dere i mellom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer