Gjør et byks lørdag

Høyeste strømpris så langt denne uka.

STRØMUTGIFTER: Frykter du en sjokkregning som følge av dyr strøm? Med enkle grep i hverdagen kan du bidra til å senke strømutgiftene noe. Video: Berit B. Njarga. Voice: Embla Hjort-Larsen. Klipp Tobias Fjeldvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter tre dager på rad steg strømprisen fra torsdag til fredag, og den fortsetter å stige lørdag 15. januar. Ifølge strømbørsen Nord Pool blir prisen per kilowattime i Sør-Norge på 194 øre (inklusiv moms) fredag, altså opp over 30 øre fra dagen før.

Dyrest blir strømmen på ettermiddagen. Mellom klokka 15 og 16 er strømprisen 224 øre per kilowattime og den påfølgende er prisen oppe i hele 260 øre.

I regionen er prisene noe lavere og her er prisen forholdsvis jevn utover dagen uten de største pristoppene. Prisen gjennom dagen ligger på 183 øre per kilowattime (inklusiv moms) med en strømtopp mellom klokka 17 og 18 – da er strømprisen 198 øre per kilowattime.

I Midt-Norge og Nord-Norge er prisene mye hyggeligere. Her ligger strømprisen på 19,3 øre per kilowattime (24,1 øre inklusiv moms) og 22,9 øre per kilowattime (28,7 øre inklusiv moms) på det høyeste – det er mellom klokka 12 og 13 på ettermiddagen.

I tillegg kommer nettleie og andre avgifter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer