Gjør et kupp på luksusvarer

På Gilt.com finner du designervarer til reduserte priser. Men luksus koster, selv på salg.

Først til mølla! Nye tilbud legges ut på faste tidspunkt hver dag.
Først til mølla! Nye tilbud legges ut på faste tidspunkt hver dag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen var medlemskap i Gilt like eksklusivt som varene de selger, åpent kun for spesielt inviterte. Etter hvert kunne hvem som helst registrere seg på siden, og i dag har Gilt over 3,5 millioner medlemmer fra hele verden.

Slik fungerer det

Hver dag åpner dørene til nye merkevaresalg, og her er det først til mølla som gjelder. Legger du et produkt i handlekurven, har du 10 minutter på å bestemme deg før noen andre får sjansen. Det er ment å minne om et såkalt «sample sale», det vil si utsalg av vareprøver, men er tilgjengelig for alle på nett.

Gilt spenner over en rekke kategorier for menn, kvinner og barn. Her finnes også reduserte priser på eksklusive reisemål over hele verden, under kategorien Jetsetter. På det glamorøse boutique-hotellet, The Arch i London, kan du spare 3 000 kroner for tre døgn i et executive-rom i slutten av august. Og det kan jo komme godt med i det som nettopp ble kåret til verdens dyreste by.

God brukeropplevelse

Med bakgrunn fra DoubleClick og eBay, har grunnleggerne av Gilt Groupe lagt ned mye ressurser i å utvikle en velfungerende plattform. Dette kombinert med Gilts avtaler med de kjente motehusene har ført til stor popularitet i USA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer