Gjør et priskupp i Sverige

Se hvor mye du sparer ved å handle over grensen.

Gjør et priskupp i Sverige
Publisert
Sist oppdatert

Svensk økonomi er under hardt press, og det gir en svakere svensk krone enn på mange år.

Tirsdag denne uken registrerte Norges Bank at 100 svenske kroner bare kostet 79 norske kroner, den billigste kursen på fem år.

Det er gode nyheter for norske forbrukere, som kan dra over grensen og handle billig. Veldig billig.

VALUTAKALKULATOR

Slik blir det billig

Vi har prissjekket en rekke elektroniske varer, for å finne ut hvor mye du sparer over grensen.

Som en skulle anta, er det mest å spare på dyre varer. Mobiltelefoner er et godt eksempel. Den relativt nye supermobilen HTC Touch HD koster stort sett 6.000-7.000 her i Norge (uten abonnement), mens kjøper du den i Sverige kan du spare mer enn en tusenlapp.

DINSIDE TESTER: HTC Touch HD

Lyst på litt god kaffe? Da bør du vurdere å kjøpe en espressomaskin over grensen. Vi sparte over 800 kroner på å kjøpe sort og fin kaffemaskin fra Siemens på Siba i Sverige i stedet for på Siba i Norge.

Har du plass i bilen, kan du vurdere å kjøpe deg en ny flatskjerm over grensen. Med unntak av visse norske tilbud, er det stort sett penger å spare på å dra til utlandet å kjøpe ny TV. For eksempel fant vi en populær Philips 32-tommer LCD-TV til 4.383 norske kroner i Sverige. det er over 1.100 kroner billigere enn i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer