Gjør et solbrillekupp!

Spar hundrevis av kroner ved å kjøpe årets solbriller på nett.

Begrenset budsjett? Designerbrillene er billigere på nett. Foto/montasje: Per Ervland, produsentene/Kim Jansson. Foto: Per Ervland/produsentene
Begrenset budsjett? Designerbrillene er billigere på nett. Foto/montasje: Per Ervland, produsentene/Kim Jansson. Foto: Per Ervland/produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er vår, solen skinner og brilleforretningene er fulle av nye, lekre designersolbriller.

Solbrillen er blitt en svært populær accessoir fordi den gir oss både stil og beskyttelse fra farlig UV-stråling.

Norske kvinner og menn kjøper solbriller som aldri før. Og de færreste nøyer seg med ett par. Helst skal man ha ulike solbriller til alle tenkelige situasjoner. En trend som fort blir kostbar, dersom man ønsker seg de mest eksklusive variantene.

Bruker solbriller av forfengelighet

DinSide har sammenlignet priser på solbriller i vanlige butikker her i Norge, med hvor mye det koster å bestille tilsvarende solbriller fra utenlandske nettbutikker. Vi fant at man kan spare svært mye på å kjøpe solbriller på nett.

DinSide erfarte imidlertid også at utvalget av de aller nyeste solbrillene (sesongens) som regel ikke er like bra i nettbutikker som i vanlige butikker.

Etter å ha sjekket en rekke nettsteder som selger solbriller, fant vi at italienske Otticanet og britiske Sunglasses-shop er blant de beste - og billigste. Her finner man et stort utvalg av både årets modeller til gunstige priser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer