Gjør mannen glad!

Vil du ha en mann som våkner om morgenen med et smil om munnen? Her er tipsene som gjør mannen glad:

Publisert
Sist oppdatert

Er du ute etter å ta vare på forholdet ditt, og gjøre mannen din lykkelig og glad? Da bør du lese listen under, som blant annet gir svar på om menn virkelig foretrekker et vakkert ansikt og en deilig kropp.

Har du ennå ikke funnet kjærligheten? Slik finner du den:

1. SjarmHvis jenta får gutten til å smile, så er det fordi hun har sjarm - noe som kan få henne til å komme seg ut av enhver situasjon. Det er sjarm som gjør at gutta lar seg lokke av kvinner med normalt utseende fremfor de enestående vakre. Og sjarm er det som gjør at gutta klarer å finne seg en ny dame hvis han først har blitt dumpa.

2. En flott kroppDet er ikke alltid gutta innrømmer dette, men når de går nedover gaten med sin kjære, så ønsker de å vise henne frem. Men hva er det de ønsker å vise frem? Jo det er kurver og en full figur, ifølge nettstedet ivillage.

Og enda en god grunn til å satse på figuren: Timeglass øker fruktbarheten.

3. En pent ansiktDette er noe som sakte men sikkert kan forsvinne med tiden, for kvinnehud har en tendens til å eldes raskere. Likevel liker gutta et ansikt som er pent å se på og som gjør godt for øynene, og er i stand til å opphisse alt mulig annet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer