Gjør penger på Flax

En mann fra Østlandet skal ha bydd 20.000 kroner.

(Faksimile: Finn.no)
(Faksimile: Finn.no) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Raymond Johansen (37) fra Stokke selger et halvskrapt Flax-lodd til høystbydende, og en person fra Østlandsområdet skal ha kommet med et bud på 20.000 kroner for Flax-loddet, ifølge selgeren selv.

- Jeg avslutter ikke annonsen før vedkommende har kommet med pengene i morgen ca. kl. 08.10. Skulle det ha kommet inn andre bud i mellomtiden, vil jeg vente med å besvare dem før jeg ser at kjøperen dukker opp i morgen onsdag. Jeg har pratet med ham på telefon og han virker veldig troverdig. Så får vi se, sier Johansen til DinSide.

Les også: Vant millioner - nektet å ta imot premien

1:70 sjanse for å vinne

Selgeren har skrapt 2 av 9 tall, og de to første tallene viser begge 1 million kroner. Ifølge professor i matematikk Helge Tverberg er sjansen for å vinne 1 million kroner på loddet, 1:70, eller 1,4 prosent. - Hvis man antar at alle milliontallene i Flax-loddene er tilfeldig spredd utover loddene, kun kontrollert slik at det ikke blir flere enn ett vinnerlodd pr. million lodd, så vil sjansen være på 1 over 70 når man allerede har skrapt fram to av ni tall med millionbeløpet, forteller Helge Tverberg til tv2.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer