Gjorde alt selv

Og danket ut milliardbutikker.

Silje Lærk med beviset på at butikken hennes er årets beste. Foto: Birger Morken/Posten
Silje Lærk med beviset på at butikken hennes er årets beste. Foto: Birger Morken/Posten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Posten kåret årets nettbutikk torsdag kveld, stakk nettbutikken Stor og Fin av med seieren, og det foran nesa på milliardbutikken Komplett.

- Dette er stort både for butikken og meg personlig. Det er en premiering for at det er kvalitet over det jeg holder på med. Jeg har alltid hatt lyst til å drive for meg selv, men jeg manglet ideen. Nå har jeg funnet noe jeg brenner for, og det tror jeg smitter over på det jeg gjør.

Stor og fin er en nettbutikk som selger klær, sko, undertøy og tilbehør til store damer. Ideen kom da Silje selv slet med å finne en type klær hun kunne tenke seg å gå med.

- Jeg var lei av å se etter "telt" eller kjerringklær og hadde lyst på noe mer moteriktig. Det samme har kundene mine, viser det seg. Jeg ville skape et sted der store kvinner føler seg velkommen og ikke blir stuet bort.

Her er de beste nettbutikkene

Gjort alt selv

Silje Lærk er grafisk designer og har en god del erfaring med data fra før. Hun har også jobbet i butikk og har tatt med seg kunnskap om god kundeservice inn i nettbedriften.

- Jeg er opptatt av at kundene skal få kvalitet, og at de skal kjenne rettighetene sine når de handler på nettet. De skal vite hva de har krav på, og det skal være enkelt å handle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.