Glad og slank i ferien

Sommerferie! Nå skal vi kose oss, spise god mat og ha det moro, og her finner du råd som gjør at du likevel kan leve sunt.

Publisert
Sist oppdatert

Når sommeferien endelig kommer har du all grunn til å slå ut håret og unne deg litt utenom det vanlige. Men for mange betyr det at vi også legger på oss noen ekstra kilo i løpet av ferieukene.

Om du vil holde på formene gjennom ferien er det derimot mye du kan gjøre som ikke går utover livsgleden. Les våre ferie-råd her:

1) Grønt er godtSommeren er den beste årstiden for å virkelig fråtse i frukt og grønnsaker. Om du tar en ekstra runde i bygatene finner du kanskje også butikker som tilbyr ferskere, billigere og mer spennende grønnsaker enn Rimi eller Rema.

Spis så mye du vil og så ofte du vil av frukt og grønt, det gjør deg sunn og opplagt på mer moro i sommermånedene.

2) Riktig drikkeAlkohol er proppfullt av kalorier som kan bli til fett som legger seg akkurat der du ikke vil ha det. Et enkelt triks er å bruke små eller tynne glass til øl og vin, da drikker du som regel mindre enn om du bruker store glass.

Ekte lett-øl, altså øl med lavere kalori-innhold er også nå kommet på det norske markedet. Om det smaker like godt som de vanlige varene kan dette fort bli et av sommerens beste slanketips.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer