Glem slankekurene

Det vil ikke gi varig vekttap.

Fedon eller Atkins? Steinalderdietten eller pulverkurer? Ingen av delene, mener mange kostholdseksperter. Foto: 6PA/MAXPPP
Fedon eller Atkins? Steinalderdietten eller pulverkurer? Ingen av delene, mener mange kostholdseksperter. Foto: 6PA/MAXPPP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom DinSides slankeskole gir vi hver dag denne uken tips til hvordan du kan gå ned i vekt. For mange ble det kanskje litt for mye av det gode på slutten av fjoråret. I del 1 av slankeskolen handlet det om riktig kosthold, og i del 2 handlet det om å bli slank med trening.

Her kan du lese de første sakene:Klar ferdig slank!Slank med trening

I dag er del tre av slankskolen: Glem slankekurene!

Les også:Her er de verste dietteneDe ti største slankebrølerne

Ingen av delene

Atkins, steinalderdietten eller pulverkurer? Ingen av delene, mener mange kostholdseksperter.

Slankekurene kan nemlig få deg ned i vekt, men hva skjer når du letter på kravene? Da opplever mange at vekten kryper oppover igjen i løpet av kort tid.

Dersom du virkelig ønsker å gå ned i vekt og bli der, er det derfor helt nødvendig å gjøre noen forandringer i livsstilen. For de fleste er det bare et mer fornuftig kosthold med mer grønnsaker og mindre sukker som hjelper på lang sikt. Mer bevegelse hver dag er også helt nødvendig om målet er å gå ned 10 eller 20 kilo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer