God effekt med hestekastanjefrø mot problemben

Kjell Olufsen fra Alta har vært plaget med dårlig blodsirkulasjon, prikking og hevelser i bena i over 20 år. Han har hatt god effekt av bruk av hestkastanjefrø som behandling.

Publisert
Sist oppdatert

God effekt med hestekastanjefrø

Kjell Olufsen fra Alta har vært plaget med dårlig blodsirkulasjon, prikking og hevelser i bena i over 20 år. Han har hatt god effekt av bruk av hestkastanjefrø som behandling.

Av Silje Stavik

Kjell Olufsen driver bandagistforretning i Alta og jobber daglig med problematikken dårlig blodsirkulasjon i bena. I tillegg har han selv problembein, med plager som prikking og hevelser i leggene. Han forteller at han har hatt god hjelp av et nytt naturlegemiddel som er laget av hestekastanjefrø.

Bedre etter 14 dager

Kjell begynte å bruke det nye naturlegemiddelet Venastat ved en ”tilfeldighet”:

- Vi var på en presentasjon av det nye middelet i forbindelse med min bandagistvirksomhet. Da jeg først ble presentert for dette naturmiddelet, var jeg veldig skeptisk. Jeg har hatt problembein i mange år, og har prøvd mange forskjellige hjelpemidler. Men jeg tok nå med meg en pakke, og tenkte jeg skulle teste det, forteller Kjell.

Resultatet var svært overraskende. Bare etter 14 dagers bruk ble han mye bedre i bena.

- Jeg bestemte meg får å kutte ut en uke etter at jeg hadde brukt det i 25 dager, bare for å se om jeg merket noe forskjell den andre veien igjen. Det gjorde jeg helt klart. Jeg merket godt at prikkingen i årene og hevelsene kom betydelig tilbake kort tid etter at jeg sluttet, forteller Kjell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer