God varme i oljede gulv

Du trenger ikke installere dyr vannbåren varme for å få et varmt gulv.

Publisert
Sist oppdatert

Dagens strømsparetips er til deg som skal pusse opp, og lurer på hvilket gulv du skal velge - og hvordan du skal behandle det.

Jørgen skriver til DinSide:

Velg oljet parkett!

Lakket parkett, laminatgulv eller malte tregulv leder temperaturen bedre enn parkett som er oljet.

Beina blir derfor tregere nedkjølt av å gå på oljet parkett. Forskjellen er faktisk ganske stor. Vi har alle prøvd alle alternativene, og jeg vil tro at du kan ha det cirka én grad kaldere uten at det går ut over komforten, ved å ha oljet parkett.

Stor konkurranse


Wilfa og DinSide har i samarbeid en løpende konkurranse i januar, der tre heldige lesere kan vinne hver sin varmeovn - eller å slippe å betale strømregningen for forrige kvartal.

Alt du må gjøre for å vinne er å sende oss ditt beste strømsparetips. De fleste kjenner jo til de store strømslukene, men her vil vi gjerne høre om de små grepene våre lesere tar i hverdagen. Samlet kan disse bidra til å spare mye strøm.

Hver dag, til og med 1. februar, vil vi publisere et nytt tips, slik at alle leserne kan ta del i de smarte sparetipsene!

Kan du bedre?

Les mer om konkurransereglene, premier og hvordan DU kan delta her.

Konkurransens første vinner
Konkurransens andre vinner

Vi gjør oppmerksomme på at flere lesere kan ha sendt inn omtrent samme tips. Der dette er tilfelle, gjelder førstemann til mølla-prinsippet.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer