- Godkjent av Landsforeningen for Pedofile

Aksjonsgruppe slo til i Oslo i dag.

Denne BH-en fra H&M er blant plaggene som er merket "Godkjent" fra Landsforeningen for Pedofile. Foto: Privat  Foto: Foto: Privat
Denne BH-en fra H&M er blant plaggene som er merket "Godkjent" fra Landsforeningen for Pedofile. Foto: Privat Foto: Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Småbarnsforeldre som var ute i Oslo og handlet klær til sine barn ble i dag møtt med følgende budskap: "Dette produktet er godkjent av LFP" (Landsforeningen for Pedofile).

På baksiden av lappen stod det følgende å lese:

"Barneklær kopierer ofte den voksne moten, og blir stadig mer utfordrende. Dette bidrar til en økt seksualisering av barn. La barn være barn!"

Merkelappene skal være å finne på en rekke klesbutikker i Karl Johans gate, Bogstadveien og på Arkaden, Oslo City og Aker Brygge.

Det er en gruppe barnløse studenter som kaller seg Bekymret aksjonsgruppe, som står bak den kontroversielle aksjonen. I en pressemelding uttaler aksjonistene at "Pushup bh-er og sexy blondetruser ikke har noe å gjøre på en barnekropp. Derfor har vi i dag angrepet en rekke klesbutikker i Oslo sentrum. Vi har merket barneklær av den utfordrende typen med en ny merkelapp."

Les også: - Sex-fokus skader unge jenter

Naive foreldre

- Vi er fem unge studenter som ønsker å sette fokus på en sak som vi brenner for, og vi har valgt å bruke Landsforeningen for Pedofile som virkemiddel, sier en av initiativtakerne bak aksjonen til DinSide Helse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer