Taxfree på flyplassen

Godteri er ikke alltid billigere på taxfree

Pass på hva du legger i handlekurven på vei gjennom taxfreebutikken: Noe godteri kan du kjøpe billigere på butikken. Og pass på hvilken taxfreebutikk du handler i.

SJEKK PRISEN! Godteri er ikke alltid billigere på taxfree enn på butikken. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
SJEKK PRISEN! Godteri er ikke alltid billigere på taxfree enn på butikken. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

Oslo Lufthavn har akkurat åpnet den nye taxfreebutikken i avgangshallen, og for noen måneder siden åpnet de den nye taxfreebutikken i ankomsthallen. Begge taxfreebutikkene tilbyr mye større plass og et bredere utvalg.

Da den nye taxfreebutikken på ankomst på OSL åpnet, sjekket vi prisene på forskjellige produkter for å sammenlikne med prisene i butikk. Konklusjonen da var at det ikke alltid er noe å spare på å handle på taxfree - kanskje spesielt for produktene som ikke er alkohol eller tobakk.

I disse førjulsdager er det mange som benytter tiden til en førjulstur, og hva er vel bedre da en å bunkre opp sjokoladeskuffen med slikkerier til jul?

Pristest Torp vs Gardermoen vs butikken

Der skal du imidlertid passe på: Det er ikke alt av sukkervarer som er billigere på taxfree. Noe er billigere på dagligvarebutikken hjemme.

Vi har sjekket prisene på sjokolade og godteri i taxfreebutikkene på Sandefjord Torp og på Oslo Lufthavn - og sammenlikner prisene der med priser i dagligvarebutikk i Oslo.

Du kan se alle prisene nedenfor. Ettersom det er noe ulik størrelse på produktene, har vi regnet om til kilopris for å kunne gi et likt sammenlikningsgrunnlag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer