Goodle-sjefen slår tilbake

- Dette er løgner og sjikane, mener Helge Normann i Goodle om pyramide-påstander.

SVARER: Goodle-sjef Helge Normann er opprørt over saken i DinSide, og ønsker å svare på kritikken. Det gjør han  blant annet på sin egen nyhetsside GoodleNews.com. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke/GoodleNewz.com/HelgeNormann.net
SVARER: Goodle-sjef Helge Normann er opprørt over saken i DinSide, og ønsker å svare på kritikken. Det gjør han blant annet på sin egen nyhetsside GoodleNews.com. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke/GoodleNewz.com/HelgeNormann.net Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide fortalte nylig om selskapet Freedom Globe Media & Advertising Ltd.

Der uttalte den profilerte IT-eksperten Gisle Hannemyr at selskapets GoodleAdz-opplegg var ren svindel, og at det hadde klare pyramidetrekk. Og Hannemyr var ikke alene: Også Lotteritilsynet fortalte DinSide at de var skeptiske til opplegget.

Les saken vår her: Mener Goodle er svindel

Hovedproduktet til selskapet GoodleAdz, baserer seg på å sitte og se på hverandres annonser i et kvarter hver dag, samt rekruttering av nye medlemmer, som skal gi kundene både økt trafikk på nettstedene sine og inntekter fra selskapet selv.

Mannen bak, Helge Normann, ville ikke snakke med DinSide da vi kontaktet ham, men mottok spørsmål fra oss på epost.

Nå, en uke etter at saken ble publisert, har han svart på kritikken.

"Uriktigheter og løgner"

Kort fortalt er Normann svært misfornøyd med hvordan selskapet hans har blitt omtalt på DinSide, på Gisle Hannemyr sin blogg, samt i en artikkel i DinePenger.

"[Dere har] bidratt til å påstå av uriktigheter, løgner og sjikane om vårt selskap og vår forretningsmodell, skriver Normann i et 13 sider langt dokument til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer