Gøy med gratis date

Du trenger ikke bruke mye penger på daten. Her er noen tips for et gratis stevnemøte.

Publisert
Sist oppdatert

En romantisk date er ikke ensbetydende med en dyr middag på en fancy restaurant, eller en lidenskapelig elskovshelg i Roma. Her er ti forslag til stevnemøter som ikke koster deg et rødt øre, og som egner seg enten du skal på date som singel eller med din kjære.

  1. Parker bilen på et bortgjemt sted og ha dere rundt som noen lekne ”high schoolers”. Sett på behagelig musikk, len setene bakover og dugg til vinduene. Hvem husker ikke Brad Pitt og Geena Davis i de hete kjærlighetsscenene i bilen til jentene i Thelma and Louise? Det skal ikke mer til!Og her er 5 tips for singel-sex
  2. Brettspill trenger ikke være kjedelig så lenge de spilles med en smule kreativitet. Spill spillet med en frekk vri, som for eksempel kan omfatte klespoker. Hver gang en av dere svarer feil i Trivial Pursuit eller må hoppe over en omgang i Scrabble, må et plagg strippes av. Slik blir du en sexbombe
  3. Gå på en oppdagelsesferd. Du går sikkert forbi en statue minst en gang om dagen, men uten egentlig å ha lagt noe mer merke til den. Hva er den egentlig? Hvem har lagd den? Hvor gammel er den? Og hva med stamkafeen - når åpnet den? Hvor mange besøkende har de hver dag? Dra med deg daten din og finn ut!
  4. Etter oppdagelsesferden kan dere dra på en arkitekttur i nærområdet. Bli kjent med bygningene i nabolaget. Dere vil garantert få noen overraskelser og kanskje til og med oppdage steder dere ikke har visst om før.
  5. Finn drømmehjemmet i boligannonsene og gå på en visning med din kjære. Er du singel kan du late som du er der sammen med din utkårede.
  6. Ta på deg en slapp T-skjorte, en slitt olabukse, og gå på en brun kafé. Her kan du og din kjære slappe av, ta en time-out, spille et slag billiard eller dart, og føler dere for det kan dere bruke noen tiere på en kopp kaffe. Er du singel kan det hende du møter noen andre som er i samme avslapningsmodus.
  7. Dra på en konsert. Det er ikke alle konserter som koster 4-500 kroner. Det finnes mange gratiskonserter. Et perfekt møtested for single! Og en hyggelig og sosial date for kjærester.
  8. Ta med noe snacks hjemmefra, som kjeks, sjokolade, marshmallows og et par spidd, kom dere ut i naturen og lag et bål. Dette er romantisk og hvem vet, kanskje dere blir helt i fyr og flamme?
  9. Er kjæresten din eller flammen du har i sikte god på en bestemt idrett, som fotball, golf eller basket, som du ikke kan spesielt godt? Dra ut sammen og få ham til å undervise deg. Eller du kan lære ham noe du er god på.Husk at enkle sjekketriks også virker
  10. Sist men ikke minst. Sørg for mye latter og moro. Dette er helt gratis og eksperter mener til og med at en god latter forlenger flørten.
Her er flere date-tips - tips på hvordan du holder samtalen i gang

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer