Gratis - Videoer, bøker og cd'er

Nå har du muligheten til å bli postmannens store skrekk. Flere produsenter har begynt å markedsføre sine produkter via internett, og gir deg gratis testeksemplarer av alt fra skjorter, musikkvideoer, bøker og tannkrem til hårpleieprodukter dersom du fyller ut et enkelt spørreskjema.

Publisert

På internett er denne formen for markedsføring blitt en standard innenfor programvare. Både Microsoft og Netscape er avhengig av gratis distribusjon for å vinne markedsandeler, og disse og andre programvarehus tilbyr tusenvis av programmer du kan laste ned på din maskin via internett.

Denne markedsføringsmetoden også fått grobunn hos tannkremprodusenter, bokforlag, plateselskap, og andre produsenter av forbruksartikler. På internett har det nå gått sport i å lage oversikter over alt som er gratis på nettet.

Vår enkle undersøkelse fant hundrevis av hjemmesider som ramser opp ulike gratis produkter, og ved å fylle ut enkle skjemaer vil postkassen de nærmeste ukene bli oversvømt av pakker fra det store utland.

En ny trend

Ifølge kreativ leder Jostein Borgmo i Thunderhouse reklamebyrå, er dette en av de nye trendene innenfor internettmarkedsføring.

- Å gi bort produkter er en måte å skape interesse for ditt nettsted på, og vil nok bli tatt i bruk av flere norske bedrifter etterhvert.

Foreløpig ligger amerikanerne foran oss i løypa, og det er nok her tilbudet av gratis produkter er størst

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer