Gratis Internett, gratis telefon, gratis mobil!

Selskapet Gratistelefonen as tilbyr gratis bruk av Internett i løpet av kort tid. Ifølge daglig leder Gisle Roll Ludvigsen blir nordmenn de første i verden som kan surfe gratis på nettet dersom alt går etter planen.

Publisert

Selskapet Gratistelefonen as har hatt suksess med sin gratistelefon der kunder ringer gratis mot å lytte til reklameavbrudd. På under ett år har selskapet fått 75000 brukere. Nå utvider selskapet horisonten og går alt etter planen kan norske brukere i løpet av året bli de første i verden som får surfe gratis på Internett.

- Vår svenske leverandør Gratistel International er i full gang med den tekniske løsningen. Når det gjelder en nærmere lanseringsdato ønsker jeg å holde kortene tett til brystet, sier daglig leder i Gratistelefonen AS, Gisle Roll Ludvigsen til DinSide.

I likhet med gratistelefonen er det reklame som finansierer det hele. Når brukerne kobler seg på Internett vil deler av skjermbildet være forbeholdt annonsører.

- Men denne blir vel lett å fjerne for garvede hackere?

- Vel, vårt mål er å lansere en teknisk løsning som er så bra at dette blir umulig, repliserer Ludvigsen.

Også gratis tellerskritt for mobil

Selskapet Gratistelefonen nøyer seg imidlertid ikke bare med gratis surfing på Internett. Like rundt hjørnet er også gratis tellerskritt ved bruk av mobiltelefon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer