Gratis leiebil!

Bilutleiefirmaer trenger sjåfører til å kjøre biler tilbake til basene i Norge og Skandinavia. De dekker bensin, og ofte kost & losji. Du kan også prøvekjøre biler gratis.

Publisert

- Det er om sommeren det er størst behov for sjåfører, sier Sven Jøran Mork i Avis bilutleie. - Det kommer biler fra hele Europa, og spesielt Sverige som trenger tilbakekjøring. På de mest besøkte Avis-kontorene ved Fornebu og Flesland flyplass, er det viktig at det er nok biler til enhver tid.- Vi er avhengig av å få hentet inn biler som har blitt kjørt rundt om i landet, og til dette trenger vi sjåfører sier Sven Jøran Mork.

Betalt sommerferie

I Europcar er behovet for slike innleide sjåfører også stort. De tilbyr både gratis bensin, kost og losji dersom du er villig til å kjøre en bil for dem. Europcar har ingen oversikt over hvilke biler som skal hvor før en uke i forveien.

Du er derfor nødt til å holde kontakten jevnlig dersom du skal til et spesielt sted. Om vinteren er det stort sett biler å få på strekningen Oslo - Bergen ogOslo- Trondheim. Om sommeren derimot, kan det være opptil 8 biler i måneden som må kjøres ned til kontinentet. Da er det også mulig å fortsette turen videre via et av kontorene i Danmark, Tyskland, Frankrike eller Spania.

Hos den verdensomspennende bilutleiekjeden Budget har de behov for sjåfører 1 -2 ganger i uka for kjøring av biler her i Norge, og til Sverige kanskje en bil i måneden.Hos Rent A Wreck er behovet rundt 3 -4 sjåfører i måneden, hovedsakelig til Trondheim og Bergen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer