Gratis leiebil!

Bilutleiefirmaer trenger sjåfører til å kjøre biler tilbake til basene i Norge og Skandinavia. De dekker bensin, og ofte kost & losji. Du kan også prøvekjøre biler gratis.

Publisert

- Det er om sommeren det er størst behov for sjåfører, sier Sven Jøran Mork i Avis bilutleie. - Det kommer biler fra hele Europa, og spesielt Sverige som trenger tilbakekjøring. På de mest besøkte Avis-kontorene ved Fornebu og Flesland flyplass, er det viktig at det er nok biler til enhver tid.- Vi er avhengig av å få hentet inn biler som har blitt kjørt rundt om i landet, og til dette trenger vi sjåfører sier Sven Jøran Mork.

Betalt sommerferie

I Europcar er behovet for slike innleide sjåfører også stort. De tilbyr både gratis bensin, kost og losji dersom du er villig til å kjøre en bil for dem. Europcar har ingen oversikt over hvilke biler som skal hvor før en uke i forveien.

Du er derfor nødt til å holde kontakten jevnlig dersom du skal til et spesielt sted. Om vinteren er det stort sett biler å få på strekningen Oslo - Bergen ogOslo- Trondheim. Om sommeren derimot, kan det være opptil 8 biler i måneden som må kjøres ned til kontinentet. Da er det også mulig å fortsette turen videre via et av kontorene i Danmark, Tyskland, Frankrike eller Spania.

Hos den verdensomspennende bilutleiekjeden Budget har de behov for sjåfører 1 -2 ganger i uka for kjøring av biler her i Norge, og til Sverige kanskje en bil i måneden.Hos Rent A Wreck er behovet rundt 3 -4 sjåfører i måneden, hovedsakelig til Trondheim og Bergen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.