Gratis mobilsamtaler?

MOBIL: Nå kan du endelig ringe gratis med mobilen, skryter Combitel i en pressemelding. Som alltid er det en sannhet med modifikasjoner, for regning for mobilen vil du alltid få.

Publisert
Sist oppdatert

Det er Combitels mobilabonnement Free Call som skrytes opp i skyene i pressemeldingen.

Stikkordet du bør merke deg er imidlertid abonnement:Du må nemlig betale en månedsavgift på 150 kroner, det tilsvarer 1.800 kroner for ett år. Du bør heller ikke glemme etableringsavgiften på 299 kroner. Allerede her er årsutgiftene på 2.099 kronerI tillegg må du betale en startavgift på 59 øre for hver eneste samtale. Tar du en samtale per dag gjennom et helt år vil startavgiftene alene utgjøre 215 kroner, to samtaler tilsvarer i overkant av 430 kroner. Men hva er det egentlig som er gratis, tenker du kanskje?

Joda, det er faktisk noe.

Du slipper nemlig å betale tellerskritt for alle innenlandssamtaler, så lenger du ikke prater i mobilen mer enn to – 2 – timer i måneden.

For hvert minutt du overstiger dine tilmålte to timer må du imidlertid betale 2 kroner. Det er en minuttpris som er over dobbelt så høy som mange av konkurrentenes.

Men lønner det seg?

Det avhenger selvsagt av hvor mye du ringer. Grovt regnet går skillelinjen på om det lønner seg på rundt 4 minutters samtale hver eneste dag. Fire minutter hver dag gir cirka 120 minutter/to timers samtaletid per måned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer