Gratis mobilt internett i Oslo

MOBIL: Hovedstadens datanerder kan nå surfe helt gratis via sine mobiler og bærbare PCer. Grunnen er at Teletopia ennå ikke har begynt å ta betalt for GPRS.

Publisert
Sist oppdatert

Med svært lave ringe- og SMS-priser har Teletopia gitt mobilavhengige en ny hverdag.

Dessverre er Teletopias T3-nett kun tilgjengelig for deg som bor i stor-Oslo, bor du utenfor hovedstaden kan du altså glemme moroa.

Utprøvingsstadiet er gratis

Per dags dato tilbyr ikke Teletopia multimediemeldinger, mens GPRS-trafikken er satt i gang for å teste nettets kapasitet.

Når du bruker GPRS på mobilen betaler du vanligvis for den datamengden du overfører, og ikke for tiden du er oppkoblet. Dette gjør GPRS glimrende til å lese vanlige WAP-sider, mens det kan bli dyrt hvis du surfer mye på vanlige internettsider.

Den gode nyheten er altså at Teletopia ennå ikke har begynt å ta betalt for datatrafikken. For deg som kunde betyr det at du kan kjøpe et kontantkort, og surfe gratis på datamaskinen via mobilen.

Nøyaktig hvor lenge denne gratisperioden vil vare, ville ikke Teletopia-sjef Robert Hercz si bekrefte da vi pratet med ham i forrige uke, men han antydet et par måneders tid. Enn så lenge er det altså bare å surfe.

Du må prøve deg fram

Vi kjøpte et kontantkort til 100 kroner, og fikk vår IT-sjef Konrad Jørgensen, til å teste tjenesten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.