Gratis strømprisvarsling!

Du kan automatisk motta en melding pr. epost når den antatte besparelsen ved å bytte strømleverandør blir høyere enn et beløp du selv velger.

Gratis strømprisvarsling!
Publisert

Vi tør påstå at de som har oppdaget DinSides strømkalkulator har strømmarkedet for sine føtter på en helt annen måte enn dem som forsøker å følge med gjennom aviser eller andre media.

Og nå blir det enda bedre. Med DinSides Strømprisvarsler slipper du selv å følge med på prisene fra uke til uke. Strømprisvarsleren følger med på prisene hos alle strømleverandørene i Norge og varsler deg når noen gir et tilbud som gjør at du kan spare mer enn en varslingsgrense du selv velger.

Strømprisvarsleren

Du starter Srømprisvarsleren fra strømkalkulatoren. Denne har nå fått en knapp som er merket "E-postvarsling". Når du har stilt inn kalkulatoren på din netteier, din strømleverandør og ditt årsforbruk, kan du trykke på denne knappen. Du får nå spørsmål om ved hvilken potensiell årsbesparelse du vil varsles.

Strømprisvarsleren har bare variable priser. Disse kan endres på to ukers varsel, og den årlige besparelsen strømkalkulatoren beregner blir bare en illustrasjon på prisforskjellen. Likevel er det nok ingen bedre måte å få en følelse med prisforskjellene på.

Velger du f.eks. 50 kroner som varslingsgrense, må du regne med å få mange ebrev fra Strømprisvarsleren. Om du velger 1.000 kroner, og du har et normalt høyt strømforbruk, må du regne med å bli varslet relativt sjeldent. Kanskje aldri.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.