Gratis Taxi

Dersom trikken eller toget ditt er forsinket, kan du få en gratis taxitur fra NSB og Oslo Sporveier. Men hva må du konkret gjøre for å få en slik sponset taxitur?

Kommer trikken for seint. Ta heller taxi!
Kommer trikken for seint. Ta heller taxi! Vis mer
Publisert

Det er lite fristende å måtte kjempe seg igjennom en byråkratisk vindmølle for å få refundert en taxiregning på 80 kroner. Men ifølge både NSB og Oslo Sporveier er det hele faktisk ganske enkelt.

Ikke vær redd

Istedenfor å stå på togperrongen eller bussholdeplassen og forbanne kollektivselskapene, kan du sørge for at de skjerper sine rutiner ved å utnytte den garantiordningen som nå har blitt innført. Ettersom både Oslo Sporveier og NSB har godkjent taxirefusjon, er det din plikt som kunde å benytte deg av dette tilbudet straks en forsinkelse oppstår.

Dersom det blir dyrere og dyrere for kollektivstransportselskapene å komme til holdeplassen for sent, vil de bli presset til å bedre tilbudet sitt i større grad enn de gjør nå.

Mange minutter

Bor du i Oslo har du sannsynligvis opplevd at trikken av og til er forsinket, og dersom du skal på jobb eller holde en avtale, kan dette være meget irriterende. Heldigvis finnes det håp. Er bussen, t-banen eller trikken forsinket i mer enn 20 minutter sponser Oslo Sporveier en taxitur på opptil 200 kroner. Dette gjelder også hvis du står på holdeplassen og venter, eller hvis trikken må stanse og tilkalle Falken for å fjerne en feilparkert bil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer