Gratulerer!

Alt arbeidet betalte seg til slutt. Om enn ikke slik jeg hadde håpet.

Publisert
Sist oppdatert

Dette vant jeg

Listen over mulige premier var lang som et bergensk regnskyll, og jeg håpet min kollegas teori skulle holde stikk. Da skulle jeg nemlig sitte igjen med en reise jorden rundt, SPA opphold i Thailand, hvitevarer fra Siemens og noen eksklusive parfymer og kremer.

Det gjorde jeg selvfølgelig ikke. Men, trass i dystre spådommer og spydige kommentarer underveis har jeg klart å samle sammen en ørliten premiepott:

 • Minicruise med Color Line til Hirtshals for fire personer.
 • Biletter til førpremière av Miss Undercover 2
 • Billetter til bokbad på Rockefeller
 • Smykke fra Dyrberg/Kern
 • Tre sett Quies ørepropper i neonfarger.
 • Ydmykelser på samlebånd

  For å vinne disse premiene har jeg sendt to mailer og sagt jeg vil delta i konkurransen, svart på fire spørsmål og skrevet et nisse-limerick. Forholdsvis liten ydmykelses-faktor der, kanskje med unntak av jentene i Elle som måtte lese mitt patetiske limerick.

  Verre var det med de rene Forklar hvorfor akkurat du fortjener å vinne denne premien feltene som dukker opp i en rekke av konkurransene. Her har jeg prøvd det meste: Tøff-i-trynetvarianten (because I'm worth it), Tiggevarianten (det er synd på meg, bare dere kan gjøre livet mitt litt lettere), Samaritanervarianten (Jeg vil gjerne vinne dette slik at jeg kan gi en påskjønnelse til en som virkelig trenger det) og ellers alle andre innfallsvinkler som har vært plausible i de forskjellige konkurransene.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer