Griller utro mann på Finn

Forsmådd kvinne selger ektemannens grill - og grilldress. Se annonsen.

Publisert
Sist oppdatert

Webergrill selges for 1.500 kroner, nypris 4.500. Grillen tilhørte min mann og er kun brukt en eneste gang. Nå har svinet forlatt meg til fordel for en yngre dame. Anyway, grillen er som dere skjønner så god som ny, men jeg ønsker den dit peppern gror.

For ordens skyld: Med på kjøpet får du også en "matchende" Adidas grilldress.

Se bilde av annonsen nederst i saken

Billigsalg

Dette sannsynligvis post-ekteskapelige tilbudet fant DinSide på Finn.no, der ferske familier ikke bare kan lete etter bolig, men også annonsere den samme boligen til salgs når familien går i oppløsning.

Og utro ektemenns saker går til meget fordelaktige priser. For tre uker siden ble leketøyene til en utro kar lagt ut for salg på nettstedet Zett. Den sinte samboeren solgte da:

Plater: Stor samling... mest guttemusikk - mye gammelt her og.Skjorter:Dyre, men ikke så fine skjorter gis bort mot småpenger.TV og spillmaskin(x-boks): Sånn flat TV. Mange skytespill følger med.

DinSide sjekket med politiet om det virkelig er slik at alt er tillatt i krig og kjærlighet, men fant ut salg av andres saker er et unntak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer