Grønt kort for fem hundre spenn

Golf seiler nå opp som den store nye folkesporten. Nå tilbyr nemlig flere og flere klubber billige fjernmedlemsskap og har supertilbud på Grønt Kort - inngangsbilletten til å spille golf på godkjente baner. Her er noen av de aller beste tilbudene.

Publisert
Sist oppdatert

Hver 50. nordmann er medlem i Norges Golfforbund, og antallet bare stiger. Og heldigvis for de som har fattet interesse for sporten; prisene synker i takt med den økende oppmerksomheten sporten får.

For at du skal få sjansen til å benytte deg av de billigste tilbudene har vi vært i kontakt med nesten 200 golfklubber fra Polarsirkelen i nord til Mandal i sør.

Her er ti av de aller beste tilbudene på Grønt Kort.

Tilbudet kan variere noe fra klubb til klubb, men felles er at alle grønt kort pakkene skal inneholde både teoretisk og praktisk opplæring, samt teoriprøve og oppspill. Noen klubber krever også at du tar en "fadderrunde" før de utsteder grønt kort - det vil si at en av klubbens pro'er spiller en runde med deg. (Pro, på golfspråket, er det samme som en profesjonell spiller).

Ikke hele prisen....

Men det er ikke bare å ta grønt kort. For selv om et grønt kort kurs og beståtte prøver kvalifiserer, må du nemlig være medlem i en klubb for å få utstedt den lille grønne adgangsbilletten til landets golfbaner. Prisen på dette varierer voldsomt - den billigste vi fant var på ca 500 kroner, og oppad til de dyreste klubbene med årsavgifter til rundt 10.000 kroner eller innmeldingsavgifter oppad til 30.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer