GUIDE: Alpinski til barn

Skal poden ha nye alpinski, får du her en oversikt over de alpinpakkene som de største kjedene har til de søte små.

Publisert
Sist oppdatert

Kong Vinter har lagt et fint hvitt lag over landet vårt den siste uken, og for mange betyr det nok at det begynner å krible i føttene for å få på alpinskiene.

For barn er vintergleden, om mulig, enda større. Og faktisk trenger de ikke å være store før de kan ta på skiene første gang.

KLIKK HER FOR Å GÅ DIREKTE TIL PRISER OG BILDER PÅ ALPINUTSTYR TIL DE MINSTE.

2-åring på ski

- Faktisk kan man godt begynne å stå på ski når man har rundet to år. Men de fleste venter nok til de er tre, sier Frode Modal, som er selger på Oslo Sportslager.Å ha en positiv opplevelse første gang er selvsagt alfa omega for senere skilyst.

- En av de viktigste tingene er å ha gode, varme støvler som ikke er for store, sier selger i skiavdelingen på XXL, Rune Rhode.

Det er en lang rekke viktige tips for deg som skal ha med småtasser på ski første gang - for både sikkerhet, komfort og utstyr er viktig.

Trykk her for å se alle rådene fra skiekspertene.

Ulike pakker

Skal du kjøpe ski, enten det gjelder utstyr til voksne eller barn, er det lurt å se etter pakketilbudene til sportskjedene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer