Gullgruve for eiendomsutvikler

Hotvedtmoen Eiendomsselskap as er en betydelig aktør på næringseiendomsmarkedet i Vestfold. Ifølge selskapet stiger temeperaturen merkbart også på næringseiendommer.

Publisert

Sandefjord Lufthavn Torp er blitt en gullgruve for eiendomsutviklere i Vestfold. Hotvedtmoen Eiendomsselskap as, som er fylkets største private eiendomsbesitter, oppnådde et knallår i 1998. omsatte ifjor for 43,3 millioner kroner og fikk et resultat før skattekostnad på 12,1 millioner. Det gir en fortjenestemargin på råsterke 27 prosent og administrerende direktør Jørn M. Johannessen er da heller ikke misfornøyd med inntjeningen.

- Vi gjør det meget godt og finansieringen av selskapet er sunn, sier han. Konsernet består av morselskapet Hotvedtmoen Eiendomsselskap as med datterselskapene Hotvedtmoen Eiendomsdrift as og TH-Utleie. Thorbjørn Hansen eier samtlige aksjer i morselskapet. Hotvedtmoen Eiendomsselskap er den ubestridt største eiendomsbesitteren i Vestfold, men selskapet har også endel eiendomsmasse i Buskerud og Akershus. Selskapet eier selv 55.000 kvadratmeter eiendom med en blanding av kontor, forretning og lagerbygg. I tillegg kommer eierinteresser i 60.000 kvadratmeter eiendomsmasse som ligger i forskjellige sameier og ansvarlige selskaper. Hotvedtmoen Eiendomsdrift står for forvaltningen av det totale utleiearealet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer