Guttas beste sjekketips

Publisert
Sist oppdatert

Vi gutter og menn vet jo hva kvinner vil ha. Selvsikre menn med sjarmerende smil og humoristisk sans, mye penger, mange venner og riktig utdanning som kan være slemme og snille på en gang. Blir du stressa?

Sannheten er vel heller at kvinner er like forskjellige som oss menn og har også helt forskjellige oppfatninger om hva som er den perfekte mann. Heldigvis for oss finnes det derfor noen kvinner der ute som synes at akkurat DU er noe av det flotteste på to ben. Og om det skal bli slik at det er akkurat dere som står og utveksler telefonnummer på slutten av kvelden, bør du lese disse rådene:

Guttas beste sjekketips:

1) Velg riktig arena
Før du i det hele tatt begynner med blunkingen bør du bestemme deg for hva slags kvinner du er interessert i å treffe. Om du vil snakke om intellektuelle ting bør du kanskje satse på et studentsted mens diskoteket er det aller beste for deg som ikke er sjenert for å bevege deg litt på dansegulvet. På puben er det mye moro, men som regel mest menn og alkoholiserte mødre.

2) Kle deg riktig
Førsteinntrykket er som vi alle vet svært viktig. Alle jenter liker velkledde menn, men husk at velkledd ikke nødvendigvis betyr snobbete. Valget av klær henger også sammen med hva slags kvinner du har lyst til å gjøre inntrykk på. Og siden mange av oss ikke har peiling på stil kan det lønne seg å spørre en jente om råd. Eller enda bedre, få med deg en venninne neste gang du går i klesbutikken. OBS: Mamma teller ikke.

3) Ta med EN kamerat
Systematisk personlig research har vist at to gutter er den perfekte gruppen for å møte kvinner. En ensom mann kan virke suspekt, og en stor gjeng gjør det vanskelig å holde riktig fokus. Gruppepresset i en stor guttegjeng kan få selv de tøffeste av oss til å miste motet.

4) Start med øyekontakt
Frekke sjekkereplikker kan være morsomme, men du løper en stor risiko for at hun tror du er en desperat dust. Oppnår du først øyekontakt og et smil er det mye lettere å gå bort og innlede en samtale. Du trenger ikke starte så veldig avansert, ”hei jeg heter Bjørn og dette er min kamerat Kristian” er en helt kurant innledning til en samtale.

5) Lytt, spør og lytt mer
Jenter elsker å snakke. La henne snakke uten å avbryte for mye og still oppfølgingsspørsmål om det hun prater om. Hovedregelen er at en jente som prater masse om seg selv synes du er en hyggelig fyr som er verd å prate med.

6) Jobb som et team
Under samtalen kan du også ha god nytte av en kamerat. Skryt av kompisen din og la ham skryte av deg så virker du spennende uten å oppfattes som så selvopptatt. Gode sjekketeam har avtalt på forhånd hva de skal trekke frem av fantastiske kvaliteter hos hverandre.

7) Bruk humor
Morsomme gutter scorer mest. Får du en jente til å le er du halvveis, mange kvinner ler hele veien til senga. En norsk undersøkelse som ble gjennomført av Spray tidligere i år viste at humor var den egenskapen kvinner satte desidert høyest hos en mann.

8) Ikke bli fanatisk interessert
La henne få vite at du er interessert med smil, øyekontakt, samtale og kanskje uskyldig berøring. Men husk at det også er andre mennesker tilstede. Vis at du har sosial intelligens ved å involvere kameraten din i samtalen og gi litt oppmerksomhet til hennes venninner. Om hennes bestevenninne synes du er en interessant fyr har du vunnet deg en viktig alliert. Komplimenter er bra, men de må være troverdige og positive. Bra kompliment: Du har et vakkert smil. Dårlig kompliment: Du svetter jaggu lite til å være så feit.

9) Ta det rolig med alkoholen
Litt alkohol gjør deg avslappet og morsom. Mer alkohol gjør deg enda mer tilbakelent og morsom. For mye alkohol gjør deg så avslappet at tungen og bena ikke helt henger med. Drita fulle menn er usjarmerende og menn i koma blir ikke invitert med på nachspiel.

10) Avslutt med stil
Hjem til meg eller deg? Når du spør om hun vil være med hjem og ta en kopp kaffe vet begge hva dere snakker om. Hun kan godt si nei men allikevel være interessert i å treffe deg senere. Få telefonnummeret og ring om to dager. SMS er et alternativ men det gir et bedre inntrykk om du ringer.

Mozon 27.06.2003

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer