Guttas beste sjekketips

Publisert
Sist oppdatert

Vi gutter og menn vet jo hva kvinner vil ha. Selvsikre menn med sjarmerende smil og humoristisk sans, mye penger, mange venner og riktig utdanning som kan være slemme og snille på en gang. Blir du stressa?

Sannheten er vel heller at kvinner er like forskjellige som oss menn og har også helt forskjellige oppfatninger om hva som er den perfekte mann. Heldigvis for oss finnes det derfor noen kvinner der ute som synes at akkurat DU er noe av det flotteste på to ben. Og om det skal bli slik at det er akkurat dere som står og utveksler telefonnummer på slutten av kvelden, bør du lese disse rådene:

Guttas beste sjekketips:

1) Velg riktig arenaFør du i det hele tatt begynner med blunkingen bør du bestemme deg for hva slags kvinner du er interessert i å treffe. Om du vil snakke om intellektuelle ting bør du kanskje satse på et studentsted mens diskoteket er det aller beste for deg som ikke er sjenert for å bevege deg litt på dansegulvet. På puben er det mye moro, men som regel mest menn og alkoholiserte mødre.

2) Kle deg riktigFørsteinntrykket er som vi alle vet svært viktig. Alle jenter liker velkledde menn, men husk at velkledd ikke nødvendigvis betyr snobbete. Valget av klær henger også sammen med hva slags kvinner du har lyst til å gjøre inntrykk på. Og siden mange av oss ikke har peiling på stil kan det lønne seg å spørre en jente om råd. Eller enda bedre, få med deg en venninne neste gang du går i klesbutikken. OBS: Mamma teller ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer