Guttas drømmegaver

Slips, sokker og billig undertøy er for pingler. Damer! Her er gavene gutta vil ha denne jula.

Publisert
Sist oppdatert

Guttas drømmegaver


  La det være sagt med en gang: Harde pakker er det mannen vil ha i 2002.

  Leker

  Myke pakker godtas kun dersom innholdet er eksklusivt, spesielt, unikt eller - eh - kostbart.

  Gavene skal tilfredsstille instinktene, blant annet trangen til å leke. Derfor liker gutter så godt duppeditter med knapper og lyder. Arven fra barndommen er her tydelig.

  Som kjent er det særlig én ting som skiller oss fra smågutter, nemlig at lekene er dyrere enn før. Dette er noe damer må forholde seg til. Den typiske feminine fnysingen med nesa i været må det bli slutt på.

  Forenkler

  Du har sikkert gjettet det - teknodingser er det vi liker aller, aller best. Teknofile som vi er, ser vi overhodet ingenting galt i å ha det nyeste innen mobil, tele, data, lyd eller bilde.

  Leke er ikke det eneste vi gjør. Med store smil ser vi frem til gaver som frir oss fra endeløse timer med husarbeid. Ting som automatiserer og maskinerer hittil manuelle gjøremål er velkomne. Som moderne menn er også vi opptatt av hvordan tingene ser ut. Greier med god design får oss derfor til å sikle.

  Sist, men ikke minst: Kultur. Samfunnets lim. Menneskets mentale mat. Fyll våre stuer med musikk, film, litteratur og annen populær- eller finkultur.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer