Guttas seks sexfeil

Det som funker på film, funker ikke alltid i senga.

- Ikke vær redd for å spørre partneren din om hva hun tenner på, råder sexekspert Tristan Taormino  Foto: Colourbox
- Ikke vær redd for å spørre partneren din om hva hun tenner på, råder sexekspert Tristan Taormino Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ser du på deg selv som en sexgud, en som kjenner kvinnekroppen inn og ut og vet hva som får kvinner til å "eksplodere" av nytelse?

Vel, det erotiske oppslagsverket du har i hodet ditt kan inneholde en rekke grunnleggende feil om kvinners seksualliv, feil som i verste fall kan skade sexlivet deres.

Ifølge sexekspertene, Tristan Taormino and Lou Paget er et av problemene at menn plukker opp tips fra pornofilmer; men det som ser opphissende ut på skjermen fungerer ikke alltid like godt på privaten.

Les også: Flere er utro

Til WebMD forteller de to ekspertene hva de mener er de seks mest vanlige feilene menn gjør under sexakten:

1.Du vet hva hun liker:Menn antar at den nye kjæresten liker det samme som det de forrige sexpartnerne har likt. Men alle kvinner er ikke like.

- Ettersom man modnes utvikler man et sexrepertoar, men du burde aldri gå ut fra at det som fungerte sammen med den forrige sexpartneren, vil fungere med den nye, sier Taormino.

Det gjelder ikke bare seksuelt, men forholdet generelt.

- Noen kvinner kan ha uforpliktende sex, mens andre blir lett knyttet til partneren, og så har man de mange som faller mellom disse to ytterpunktene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer